I dag

Lørdag 20 Juni 2015

Fredag 19 Juni 2015 kl. 10:00

Frivillige til DM 2015

Den 21. juni afholder Aarhus MTB DM i mountainbike XCO. Det er et af årets største løb, hvor vi forventer, at flere hundrede ryttere vil deltage, også nogle af de store navne.

Som klub vil vi gerne gøre løbet til en fed oplevelse for alle deltagerne. Vi vil både skabe en hyggelig stemning i skoven, ligesom vi også gerne vil fremstå som en professionel arrangør, der kan løfte så stor en opgave. Sådan et stort løb betyder meget for vores økonomi og er med til, at vi har råd til at arrangere billige ture til udlandet for medlemmerne, trænerkurser, osv. Uanset om du bare har lyst til at komme forbi et par timer og sprede god stemning, eller du er typen, der nyder at slæbe teltpæle, så har vi brug for dig.

Selve løbet køres søndag, men mange af deltagerne ankommer allerede lørdag og skal parkere, spise og overnatte på Handelsfagskolen i Højbjerg. Lørdag skal der bruges nogle til at holde skik og orden på ruten, når rytterne vil prøvekøre, og der skal være nogle til at guide fra vores informationsbox ved Handelsfagskolen. Ruten og pladsen begynder vi med sætte op om fredagen. Under løbet er der brug for rutevagter, folk til indskrivning og styring af kageboderne, hyggespredere i målområdet, mm. Du kan tilmelde dig en specifik opgave nedenfor.

Grib fat i din klubkammerat og få tilmeldt jer - det bliver en fest, vi som klub kan være stolte af.