Det er muligt at få vist klubbens kalender i din egen Google kalender. Dette er især nyttigt for dem der kører på et hold, hvor klubbens kalender bliver brugt til at vise træningen. Denne vejledning tager udgangspunkt i at vise træningen for Sport i din Google kalender. Der kan naturligvis vælges andre kategorier, hvis du er interesseret i noget andet end sportstræningen.

Først skal du starte en browser og sørge for at du kan se din Google kalender i denne browser. Gå derefter til klubbens web-side og vælg menupunktet "Eksporter begivenheder" under Forside. Menupunktet er kun synligt når du er logget ind.

MenuLink

Nu kommer du til en side, hvor du kan vælge hvilke kategorier, som du vil have vist i din kalender. Du skal her fjerne krydset i "Alle kategorier".

GenerateExport

Herefter vil du få muligheden for at vælge den kategori, som giver mening for dig. I dette tilfælde er der valgt Sport.

ChooseCategory

Tryk nu på "Generer export". Det vil bringe dig til nedenstående skærmbillede. Her trykker du på knappen "Add to Google Calendar".

AddToGoogleCalendarjpg

Du vil nu få startet din Google kalender, hvor du skal trykke "Ja, tilføj denne kalender".

AddCalendar

Klubbens kalender er nu tilføjet til din Google kalender.

OtherCalendars

Måske vil du gerne have ændret navnet på kalenderen til noget mere sigende. Det kan du gøre ved at vælge kalenderens Kalenderindstillinger.

CalendarSettings

Her kan du give kalenderen et navn, så du kan genkende den.

CalendarName