SeierFitness inverted

SantaCruzBlackPromo

Start med at verificere at du kan logge ind via Facebook eller Google på forsiden af hjemmesiden. Hvis du kan det, er du nu automatisk oprettet som bruger i Joomla. Skriv til en administrator at du gerne vil have adgang til at logge ind på Joomla backenden og hvorfor. Angiv dit telefonnummer i mailen, så administratoren kan sende en sms med dit password.

Når administratoren har oprettet dig som bruger, vil du få en mail med dit brugernavn. Af sikkerhedshensyn vil dit password blive sendt til dig i en sms. Det første du skal gøre herefter er at ændre dit password, så det kun er kendt af dig.

Oversigt over mulige adgange

Manager

Manager giver dig adgang til at styre indhold på siden. Her kan oprettes, slettes og publiceres artikler fra backenden. Multimedia filer såsom billeder kan også administreres af en Manager.

Administrator

En administrator kan administrere brugere (inklusiv adgangskontrol), oprette nye menupunkter, ændre eksisterende moduler og plugins + det som en Manager kan.

Super User

En Super User kan det samme som en Administrator. Udover dette kan der installeres nye moduler, plugins og templates. En Super User kan også ændre globale settings.

Arrangementer

24feb
Trænerkursus
lørdag kl.09:00 - 21:00
17mar
Træningslejr Mallorca
lørdag kl.08:00 - lørdag kl. 17:00
07apr
Sæsonopstart - Weekendtur til Slettestrand
lørdag kl.09:00 - søndag kl. 15:00
26apr
Harzen
torsdag kl.16:00 - søndag kl. 17:00
27maj
Randers MTB tur
søndag kl.10:00 - 15:00
Gå til toppen