quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

5 omgang på DM-bakken. Fokus på flow nedad.

https://www.plotaroute.com/route/570775?maptype=paths&units=km

Total optur ved Vinter DM-bakken

Under hele træningen kører vi ad rimeligt alternative stier og spor. Vi starter via Forstbotanisk, og kører alternativt til Mindestenen, hvor vi springer over Ymers, men kører op til Vinter DM-bakken. Her kører vi nogle opturs-intervaller – evt. som 6 dagsløb. På toppen kører vi til HØJRE (og ikke venstre som vi plejer), ruller tilbage og kører den igen og igen og igen. Der er valgfrihed på antallet af rundture hvis du kører mellem 3 og 6. Fokus: sej opkørsel, med vægtfordeling på cykel, røven i sædet, brystet ned og armene ud. På nedkørselen lever vi bremseøvelse og fokuserer på forbremse evt. med wheelie.

Efter intervallerne hygger vi resten af aftenen, med en tur over Dobbeltbakken, Karrusellen, Single-tracket. Derfra kører vi en fin alternativ scenic route forbi Gammel Mølle og hjemad via lidt hesteværk og måske lidt flere højdemeter. For den flittige elev kan der hentes 700 lette hm.

En træning med god mulighed for højpuls, og mulighed for at se vores hvordan sporet hænger sammen på en anden måde. 

Garmin-track vedhæftes...

-Martin Ahler

Der køres ud til Gyvelhøj, lige efter vandposten ved campingpladsen. Her køres på 3 rundstrækninger, som udvides af flere omgange. Rundstrækningerne er alle en del af det officielle spor og der køres ikke på noget tidspunkt mod den officielle kørselsretning.

Fokus er på flow i cyklen på sporet ind mod byen. Altså Gyvelhøj, Flying Rocks og Picasso. Når der køres ud af sporet væk fra byen skal pulsen ned så der er fuld fokus på flow-stykket ind mod byen.

Der køres først omgange på Gyvelhøj. Det er en kort strækning, med få sving og et par forhindringer. Farten skal presses så meget som muligt rundt i svingene og sideknopperne på dækkene skal mærkes. Efter en række omgange samles vi igen.

Herefter udvides med Flying Rocks. Det vil sige denne del køres inklusiv Gyvelhøj. Fokus her er hoppet midt på Flying Rocks og venstresvinget i bunden af Flying Rocks. Sørg for at presse så meget fart gennem venstresvinget og brems inden svinget. Denne strækning køres 3-5 gange, så man kan nå at justere både fart og bremse fra gang til gang.

Til sidst udvides rundstrækning til Picasso. Der er yderligere et par sving, som kan køres med høj fart, men som kræver lidt justering før den sidder lige i skabet. Strækningen køres 3-5 runder.

Sørg for på alle rundstrækninger at have god afstand til både foran- og bagvedkørende. Det giver højere kvalitet i træningen. Brug strækningerne ud af sporet til at overhale eller lade dig falde tilbage i gruppen alt afhængig af form og evner.

Samlet bakkestart

Der køres i samlet start all-out i 30 sekunder (skulder ved skulder). Derefter rulles tilbage til start over 2:30 min. Få pulsen ned på vejen tilbage. Lav evt. nogle små øvelser med f.eks. "lav 4 wheelies på vejen" (brems med forbremse, så bagenden på cyklen letter). 

Start i lav gear, og brug samme gear i alle 30 sekunder. Kør 4-5 runder.

Helt ideelt ved Thors Skov på vejen hjem fra sporet (lige efter Horsevadbakken) - vrider det sidste juice ud af alle. Der kører op ad Morvadsvej (vær meget obs på løbere og hundeluftere - det er en bred og brugt sti), og trilles retur ad Midtervejen.

Skærmbillede 2017 04 30 kl. 11.47.43

Arrangementer

26apr
Harzen
torsdag kl.16:00 - søndag kl. 17:00
27maj
Randers MTB tur
søndag kl.10:00 - 15:00
17jun
Klubtur til Klosterheden
søndag kl.09:00 - 15:00
08jul
Klubtur til Saalbach (Østrig)
søndag kl.09:00 - søndag kl. 09:00
14jul
Klubtur til Tjekkiet
lørdag kl.09:00 - lørdag kl. 09:00
Gå til toppen