SeierFitness inverted

SantaCruzBlackPromo

Kongens efterfølger i svenskerskoven

Praktisk udførelse

Der køres samlet til vandsposten i opvarmningstempo. Derefter ad lidt større stier/genveje til granskoven i højere tempo, men stadig samlet.

Ved startstedet i granskoven opdeles alle i homogene grupper á 4-5 personer. Grupperne sammensættes ad-hoc, men med hensyn til gruppens skills (teknik, tempo, energiniveau på dagen mv.). Hver person i gruppen skiftes til at være "konge" i ca. 2 minutter, mens de andre er "efterfølgere". Kongen bestemmer hvor og hvad der køres inden for området. Når alle har prøvet at føre (eller efter 10 minutter) samles alle ved startstedet, og der er pause i 4-5 minutter, hvorefter der køres igen - enten i samme gruppe eller i nye - afhængig af stemningen. Der køres 3-4 runder. Se kortet.

Træningsområde

Fokus

Fokus skal være på teknikken i de ret tekniske op- og nedkørsler, samt på de meget snævre vendinger. Dvs. fokus på "attack position" (overkroppen helt ned, armene ud, vægten i hælene). Høj puls bliver automatisk en del af legen, men tempo er ikke et krav - teknikken er vigtigere. Prøv evt. at få en makker til at holde øje med din position når der køres.

Hjemturen køres ad sporet hvis der er tid. Alternativt direkte ad store stier, eller evt. langsom kørsel på vandsiden mod byen (hvis mørket er ved af falde på).

Alternative steder

Kan også køres andre steder i skoven, og over større områder, hvor de enkelte grupper er selvkørende og får hinanden med hjem. Husk aftaler om tid og mødested.

 

Arrangementer

24feb
Trænerkursus
lørdag kl.09:00 - 21:00
17mar
Træningslejr Mallorca
lørdag kl.08:00 - lørdag kl. 17:00
07apr
Sæsonopstart - Weekendtur til Slettestrand
lørdag kl.09:00 - søndag kl. 15:00
26apr
Harzen
torsdag kl.16:00 - søndag kl. 17:00
27maj
Randers MTB tur
søndag kl.10:00 - 15:00
Gå til toppen