quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Massere af regn, men flot kørsel af vores unge. 

Regnen begyndte allerede at vælte ned, da vi passerede Skanderborg i vores Aarhus MTB konvoj bestående af to Opel Vivaros venligst udlånt af vores sponsor PS Biludlejning. Regnen var heldigvis stoppet da vi ankom til Kolding, og med et godt samarbejde var vores sorte telt oppe at stå på rekord tid, hvilket var heldigt, da det begyndte at regne igen og forsatte med on-and-off hele dagen. 

I U11 havde vi de to brødre Kasper og Rasmus Blakskjær til start. De kørte flot og kæmpede sig igennem ruten som blev mere og mere udfordrende. De to brødre kom ind på fornemme placeringer på henholdsvis 5. og 9. pladsen. 

Også i U11P havde vi hele Aarhus MTB's darling med, nemlig Puk Sivebæk Skou. Puk kæmpede sig ligeledes igennem den svære rute, og formåede trods kulden at køre vores første podieplacering hjem, da hun krydsede stregen som nr. 2. 

I sidste start med de lidt større U15 og U17 havde vi Jannick, Micklas og Lukas med. De kørte super flot i de stærke felter, især Lukas imponerede med god teknik på den krævende rute. Lukas sluttede flot på en 8. plads i U17 efter teknikøvelserne, Micklas sluttede på en 19. plads ligeledes i U17. Brormand Jannick, sluttede som nr. 15 i U15. 

De rutinerde veteraner skal i felten. Hvor er vores telt? 

Da vi ankom til stævnepladsen søndag, var vores telt væk. Da det havde blæst op i løbet af natten, og vinden havde revet vores pløkker op, således at vores klubtelt havde fået sig en flyvetur. Den tilbageværende konstruktion var total smadret, hvilket er meget ærgeligt. 

Nå, men det holdte ikke vores veteraner fra at køre cykelløb. Ruten havde tørret, en smule, men veteranen måtte alligevel kæmpe i de svære forhold. 

H40 
6. Thomas Nørgaard 
10. Ander Foged 
22. Lars Steffensen 
23. Niels List 

H50 
15. Michael Nicolaisen 

Mit eget løb 

Da ruten lørdag var lidt udfordrende på Maxxis Ikon dæk lørdag, havde jeg håbet på at jeg kunne nå at sætte dem op til tubeless søndag inden start, så jeg kunne køre lavere dæktryk. Det blev lidt presset og måtte i sidste ende give op og sætte et Maxxis Igniter på foran i stedet for. 

Jeg når kun at varme op i 40 minutter, men føler at benene er gode. I startboksen blev vi seedet hvilket gjorde at jeg kun startede i trejde række. Jeg får en god start, og ligger mig på hjul af Søren Søgaard som jeg ved er en god starter, det resulterer i at jeg efte startloopet er oppe på 2. pladsen. 

Efter den famøse rockgarden, overtog jeg førstepladsen og gav den lidt gas på et teknisk stykke. Da jeg kigger mig tilbage efter et par minutter er der hul, endda et stort et af slagsens. Jeg indså at jeg ligeså godt kunne forsætte, og jeg holdte et stabilt hul på 30 sek. 

På sidste omgang kommer der lige pludselig en damerytter med nummer, lige imod mig på et singletrack stykke, hvilket gjorde at jeg måtte hel af cyklen og forbi. Efter et par mindre pæne ord, hvilke jeg håber hun ikke rigtig forstod, kunne jeg se at en rytter bagfra var kommet meget tæt på. Jeg havde ikke kræfter til at spurte om det, så jeg satsede derfor alt på de tekniske stykker.  

Med god opbakning fra klubkammeraterne holdte mit hul  til mål og jeg kunne trille i mål, som vinder af Herre B klassen, hvilket jeg selvfølgelig er overud lykkelig over. Sæsonstarten har været lidt hård med sygdom og en overbelastning i knæet, så jeg var ekstra glad. Det er min første sejr, siden et etapeløb i Slettestrand i starten i 2014.  

Herre B 
1. Oliver Friis 
18. Simon Nielsen 

Herre C 
6. Bjørn Smedegaard 
32. Uwe Eisenhut 
37. Mathias Ferreira 

Eliten led i det internationale felt 

Vores A-ryttere måtte indrømme at der stor forskel på national-elite og international-elite. Der var nogle rigtig hurtige ryttere med fra Schweiz, Holland, Belgien og Tyskland. Med indførelsen af 80% reglen blev samtlige af vores ryttere pillet ud efter fire omgange selvom de kæmpede bragt mellem de andre danske ryttere, der måtte lide samme skæbne. 

37. Kasper Seiersen 
38. Esben Theibel 
44. Asger Givskov 
46. Gert Klarskov 

 

Login

Træningstidspunkter

Tirsdage kl. 18:00    Motion, Sport, Kvinder
Onsdage kl. 17:30   Børn og Unge
Torsdage kl. 18:00   Motion, Sport
Søndage kl. 10:00   Motion, Sport

Træningen starter fra Observatoriestien 1 A

 

Instagram

Gå til toppen