quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted


Kære alle sammen

Tusind tak til dem af jer der gav en hånd med til gadeløbet her i weekenden, super lækkert at så mange bare knokler på, det var hårdt men også sjov og hyggeligt og det er lækkert at møde nye ansigter derude. I er verdensklasse! :-D

Vores næste løb er lige om hjørnet og denne gang gælder det DM d. 21. Juni, som for de fleste er sæsonens naturlige højdepunkt.
For at få DM til at blive den MTB fest som det indbyder til, har klubben brug for DIN hjælp. Vi har brug for hænder til alle mulige opgave, store som små, og du kan byde ind med det du har lyst til/er god til/har tid til osv. Vigtigst af alt er at du hjælper din klub med af fyre årets bedste MTB fest af.

Meld dig til her på hjemmesiden så hurtigt som muligt så vi kan planlægge det hele så hurtigt som muligt.

Vi forventer at ca. 450 ryttere deltager i mesterskabet, heriblandt hele den danske elite, herre og damer, alle de seje B&U ryttere og alt herimellem. Dertil kommer en masse tilskuere og andet godtfolk. Det bliver stort, det bliver sjovt og det er en fantastisk mulighed for at vise byen og resten af MTB-Danmark hvad Aarhus MTB står for.

Vi har brug for alle de hænder og glade folk vi kan få, så hvis du selv vil køre løbet, forventes det at du selv hjælper til og at du stiller med en medhjælper mens du kører.

Har du spørgsmål, input el lign. så tag fat i undertegnede.

Med venlig hilsen

Jesper

Login

Træningstidspunkter

Tirsdage kl. 18:00    Motion, Sport, Kvinder
Onsdage kl. 17:30   Børn og Unge
Torsdage kl. 18:00   Motion, Sport
Søndage kl. 10:00   Motion, Sport

Træningen starter fra Observatoriestien 1 A

 

Instagram

Gå til toppen