quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Et stærkt hold

Vintersæsonen lakker imod enden og Aarhus MTB’s core- og konditionshold er kommet i sublim form, takket være Uwe Eisenhut og sin 1st assistent Britt Christensen. Normalt vil sådanne erklæring være utroværdig, men udstyret med nutidens IT, er det muligt at dokumenterer en sådan formudvikling.
Nedenstående holdbillede er taget af Marselis hallens rengøringspersonale, som ellers har travlt med at få os sendt hjem, når vi onsdag efter onsdag træner forbi hallens lukketid.


Her ses et udpluk af Vinter Fitness holdet

Får du ondt i lænd/ryg når du blæser rundt i nåleskoven? Syrer dine lår/læg på dobbeltbakken? Mister du din ellers perfekte teknik når du bliver træt? Eller er det generelle cardio/konditionsproblemer du døjer med?
Kan du nikke genkendende til en af ovenstående ”skavanger”, så skulle du have deltaget på Vinter Fitness holdet. Vi har hver onsdag igennem hele vinteren, styrket vores fysiske evner med ét fælles mål – At blive bedre og hurtigere på en mountainbike, og vi kender ikke længere til ovenstående spørgsmål…
Med Uwes mange års erfaringer i atletik-verdenen, og Britts moderne indsigt indenfor crossfit faget, er træningen meget struktureret bygget op, hvor en bred vifte af træningsdiscipliner såsom smidighed, koordination, eksplosivitet, styrke, udholdenhed og kondition er blevet kombineret og kogt sammen til relative simple øvelser. Gentager man dette onsdag efter onsdag, begynder man at kunne mærke at ens fysiske evner udvikler sig, og hvad der før virkede hårdt og opgivende, er nu hårdt men sjovt.Der løbes stafet i spurttempo - Uwe ligger i front…

Udover alt det fysiske arbejde der er forbundet med træningerne, er der en stor social gevinst i at deltage på Vinter Fitness holdet. Vi er en pærevælling af forskellige typer, og har derfor også forskellige ambitionsniveauer. Vi strækker os lige fra motion 2 til sport/licens. Dette afholder os ikke fra at gå på Peter Gift første onsdag i måneden, hvor vi selvfølgelig diskuterer træningsprogrammet over en Cola Zero… Eller når vi holder afslutningshygge med badminton i DGI-huset, efterfulgt af hyggelig middag hos gavmilde holddeltagere, som ligger lejlighed til festlighederne.


Morten laver vores benchmark maveøvelse

Jeg kan på det kraftigste anbefale at deltage i træningen når det starter op til efteråret.
Men hvis du ikke kan vente, så træner vi stadig hver onsdag til og med den 9. marts 2016 fra 19:30-21:00, herudover løber vi gerne en halvtimes tid fra 19:00-19:30 i et tempo hvor alle kan være med. Så kom og vær’ med, og se om det er noget for dig!

Med Venlig Hilsen
Mads Ohlsen

 

Arrangementer

21mar
Klubtur - Slettestrand
lørdag kl.00:00 - hele dagen - søndag kl. 00:00
07apr
Klubaften m. grillpølser
tirsdag kl.18:00 - 21:00
05maj
Klubaften m. grillpølser
tirsdag kl.18:00 - 21:00
02jun
Klubaften m. grillpølser
tirsdag kl.18:00 - 21:00
27jun
Opstilling til Marselisborg MTB Maraton - Aarhus MTB
lørdag kl.00:00 - 00:00 - hele dagen

Login

Træningstidspunkter

Tirsdage kl. 18:00    Motion, Sport, Kvinder, Trail
Onsdage kl. 17:30   Børn og Unge
Torsdage kl. 18:00   Motion, Sport
Søndage kl. 10:00   Motion, Sport

Træningen starter fra Observatoriestien 1 A

 

Instagram

Gå til toppen