quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Hej igen.

Ja det er ved at være noget tid siden, I sidst har hørt fra os her i sporudvalget. Det kan der være mange grunde til - en af de fedeste grunde er, at vi rent faktisk går og bygger spor. Jeg vil her blot lave en kort opsummering af de projekter, som vi har arbejdet med her i 2016. I har sikkert alle kørt på mange af de ting, vi har gået og fået tiden til at gå med. Og som tiden går, bliver det jo blot hverdag at sådan ser sporet ud, og man glemmer måske lidt hvordan det så ud før vi gik i gang.

 

Lerpotten.
Vi startede tilbage i december måned med at bygge og forberede dette stykke af sporet. Det var og er stadig en stor opgave, at bygge i denne ende af skoven. Dels kommer man måske ikke lige derud hver gang til træning og dermed benytter man det måske ikke så ofte. Sektionen har sit navn efter, hvordan stykket var at køre på det første år! Men med mange mandetimer, faktisk ca. 225 timer, er det nu blevet farbart det meste af året.  Her er tre billeder, som viser forvandlingen igennem 2016.

DSC04234 IMG 20160217 133123 IMG 20160319 134808

 

Rævehulen. 

Rævehulen har igennem 2016 gennemgået en stor forandring, fra at være en hurtig ligeud nedkørsel, uden de store udfordringer. Er denne nedkørsel blevet til et flowstykke med mindre hop og burms. Der var tidligere store problemer med vandhuller i bunden af rævehulen, dette er nu blevet langt bedre og kan det meste af året køres tørskoet, takket været et effektivt dræn og opsamlings ”sø” hvor vandet kan samle sig udenfor sporet.  

IMG 20160320 120444

 

Ymers mave.
Det er også blevet lagt en del energi i dette område, da ”folk” havde en tendens til at køre uden om det, de mente var for svært til dem. Dette resulterede i, at vi blev nødsaget til at lave en ”B-linje”, som folk, der ikke følte sig helt sikre på dropsene, nu kunne køre som alternativ og derved fortsætte deres færd på sporet. De spor, som var blevet lavet har vi lukket af ved at plante nye træer. Samme taktik har vi forsøgt at bruge, for at holde ”A og B- linjerne” adskilt.  

IMG 20160609 134550

 

Karrusellen. 

Arbejdet her har hovedsageligt været reparation af sporet. Men der er med tiden kommet nye features til. Området er faktisk gået hen og blevet, teknik og lege område, hvor dem som har mod til det kan køre gabs, rockgarden, burms og bunny-hop. Vi skal dog også have vedligeholdt det eksisterende spor. Det første sving på ”A- linjen” skal laves færdig så den bliver en del sværere. Dette håber vi, at vi kan gå engang i september eller oktober, mens vejret stadig arter sig og inden frosten kommer. 

IMG 20160522 164313 de tre linjer p karrusellen

 

Stairway to heaven.
Der gik sport i den - da vi stod og kiggede på den store mudderpøl, der altid var i bunden af de tre drops / trapperne, var der en der sagde, at det kunne være fedt med et kassehop her. Så gik arkitekterne i gang og kom frem til en løsning, hvor vi byggede en bro som alle kan køre - og dem der har mod på det, kan hoppe broen i fuld længde (dette er træning til, at kunne tage gabs). Så tag et smut forbi og start træningen allerede i dag ;)

IMG 20160621 183128

 

Talentskoven.
Det helt nye og rigtig store projekt - bliver talentskoven. Dette bliver rigtig fedt, men det kommer også til at tage lang tid. Formålet som helhed er, at få bygget et teknik og legeland, hvor folk kan gå amok med træning. Det er fire områder, som bliver bygget i etaper og er under mere eller mindre konstant udvikling. Hvert af de fire områder vil havde hver deres tema. Vi er så småt gået i gang med etape ét. der vil blive delt begivnigheder fra på Aarhus MTB's facebook side, så hold øjene åbne og tilmeld jer de spordage i har mulighed for at komme ud og hjælpe lidt til. 

 

Det sidste.  

Aatb (Aarhus Trail Builders) har et stort arbejde med at skaffe værktøj og maskiner nok, så vi kan arbejde hurtigere og mere effektivt. Hvis I eventuelt har en masse gamle haveredskaber I ikke bruger, så tager Aatb gerne imod donationer. Hvis I høre om garagesalg, hvor værktøj, maskiner og motorværktøj, så må I gerne sige til, så vi kan kigge på det og eventuelt købe noget af det. Som I sikkert har bemærket er der kommet navne på mange af sektionerne i skoven. I kender det sikkert alle, at man lige skal fortælle en kammarat eller veninde om sit sidste styrt, stunt eller en helt tredje. Det er bare nemmer at snakke omkring ens MTB bedrifter, hvis folk ved hvor det er forgået og hvordan skoven er udstyret i området. Vi håber I vil tage godt i mod skiltningen.   
DET BLIVER STORT, med den nye teknikdel, så kom ud og støt op omkring det.;) 

  • Samlet set, har vi haft besøg af 108 personer til spordagene.
  • Der er blevet lagt over 600 timers arbejde i 2016 til dato.
  • I snit har hver spordag varet 5,7 timer.
  • Til hver spordag har Aatb forsynet folk med mad, drikke og varm kaffe.
  • Alt fra 9 årig piger, til 50 årig mænd har været med til spordage.

Mere info om kommende spordage og se flere billederAatb’s facebook side 

/ sporudvalget.- 

Arrangementer

21mar
Klubtur - Slettestrand
lørdag kl.00:00 - hele dagen - søndag kl. 00:00
07apr
Klubaften m. grillpølser
tirsdag kl.18:00 - 21:00
05maj
Klubaften m. grillpølser
tirsdag kl.18:00 - 21:00
02jun
Klubaften m. grillpølser
tirsdag kl.18:00 - 21:00
27jun
Opstilling til Marselisborg MTB Maraton - Aarhus MTB
lørdag kl.00:00 - 00:00 - hele dagen

Login

Træningstidspunkter

Tirsdage kl. 18:00    Motion, Sport, Kvinder, Trail
Onsdage kl. 17:30   Børn og Unge
Torsdage kl. 18:00   Motion, Sport
Søndage kl. 10:00   Motion, Sport

Træningen starter fra Observatoriestien 1 A

 

Instagram

Gå til toppen