quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Først og fremmest vil jeg gerne takke for den gode modtagelse jeg har fået i klubben som ny. Både på turene ude i Marselisborg og på den fede tur til Vejle med lækre spor. Det er lidt specielt at skrive denne beretning, da jeg aldrig før har været med før, og aldrig har læst en lignende, så denne er skrevet på baggrund af indtryk og hvad der blev hørt på dagen.

Lasse

Lasse på nedkørslen "Skihoppet"

 

 

Første løb startede kl 10, hvor Puk Sivebaek Skou kørte en sejr hjem i sin klasse. Med opbakning fra klubbens andre licensryttere fløj Puk rundt på sine 4 runder. Kl 11:30 havde vi intet mindre end 8 (beklager hvis jeg har glemt nogle) til start i Herre C. Et uddrag af resultatlisten kan ses her:

1. Rasmus Folino 57:40 Aarhus MTB

2. Mathias Kunzendorf 58:08

3. Erik Aagaard 59:29

8. Bjørn Petrat-Melin 61:19 Aarhus MTB

21. Mathieu Feder 64:11 Aarhus MTB

23. Lasse Beck Thostrup 64:56 Aarhus MTB (bare 0,3s foran nr 24)

25 Bjørn Smedegaard Laursen 65:24 Aarhus MTB (der går rygter om en rigtig hurtige strava-tid på skihoppet)

26. Ronni Ammitzbøll Sændergård 65:54 Aarhus MTB

31. Claes Cubel 66:58 Aarhus MTB

37. Mateusz Dziopa 70:09 Aarhus MTB

 

Generelt var der god stemning, men desværre var Claes sat noget tilbage af problemer med sit styr. Men mon ikke vi ser endnu mere blod på tanden fra hele holdet til næste løb?

Til start nr 3, var der endnu en stor flok Aarhus MTB'ere på startstregen. Specielt var det at se hvorledes A-rytterne var kommet igennem en lang og mørk vinter, og hvordan de unge talenter klarer sig i de voksnes rækker. Dog skal man huske at dette første løb ikke er et vigtigt løb på sæsonen, så nogle ryttere (Esben bl.a.) havde kørt løb dagen inden eller trænet hårdt.

Med en 7'e plads i U19 viser Nicklas Lindby stor styrke, og en stærk start på sæsonen. Der er drøn på og Nicklas' omgangstider kan let sammenlignes med A-rytternes.

I Dame A, havde vi Camilla Søgaard til start, som har haft en noget uheldig vinter med en del skader. Det var derfor hårdt arbejde at kæmpe sig rundt. Måske så hårdt arbejde, at koncentrationen røg og et styrt med efterfølgende udgåelse blev nødvendig. Det lyder desværre som om der går nogle dage inden vi ser Camilla på cyklen igen, da styrtet har medført en hjernerystelse - god bedring herfra.

I H40 havde vi 3 ryttere til start, som skiftedes til at overhale hinanden. Der køres 6 runder i denne klasse, hvor Niels og Lars måtte sande at det desværre kun blev til 5 denne dag da der kom rigtig hurtige ryttere bagfra og overhalede dem med en omgang.

I Herre B havde vi nyoprykkede Oliver Friis Sørensen til start, som fik hevet sig selv rundt til en 9. plads. De sidste to omgange, som desværre er noget langsommere end de 4 første koster ham måske et par pladser, så der er massere at komme efter når sæsonen for alvor kommer igang, og benene kan i lidt længere tid. Derudover var Simon Nielsen, som er ny i klubben til start, som leverede sin hurtigste omgang på sidste omgang. Det er stærkt kæmpet! Simon blev placeret ca midt i feltet i B på en 17. plads.

I Herre A havde vi 5 ryttere til start. Kasper Seiersen var hurtigste mand, men da han desværre ikke er på resultatlisten af for mig ukendte årsager, men ellers så stærk ud på dagen vil jeg ikke komme nærmere ind på ham. Klassen blev vundet i suveræn stil af Benjamin Justesen foran Klaus Nielsen. Gert var hele vejen lige et lille skridt foran resten af vores herrer, som kørte det meste af løbet samlet. Dog endte Rasmus lige foran Asger, som var lige foran Esben i mål, der dog lige akkurat blev lappet inden målstregen. Så med fælles hjælp må de klatre op ad listen i løbet af sæsonen.

1. Benjamin Justesen 88:46

21 Gert Klarskov Petersen 102:27

23 Rasmus Søgaard 103:13

24 Asger Givskov Jørgensen 103:17

25 Esben Theibel 88:50 (6 omgange)

Rasmus Esben og Asger

 

 

 

Login

Træningstidspunkter

Tirsdage kl. 18:00    Motion, Sport, Kvinder
Onsdage kl. 17:30   Børn og Unge
Torsdage kl. 18:00   Motion, Sport
Søndage kl. 10:00   Motion, Sport

Træningen starter fra Observatoriestien 1 A

 

Instagram

Gå til toppen