quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Årsvisning
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Search
Søg

Dagsoversigt

Onsdag 08 Februar 2017
Onsdag 08 Februar 2017
08feb

Onsdag 08 Februar 2017 kl. 

Styrketræning: MTB-styrke: Dødløft, Bulg Split Squat - 1x(2-3-5)

Opvamning:
Supersæt 1: 3 runder af 1x10 two-hand kettelbellswings kombineret med 5xGoblet-squat med 3xbiceps curl' i bunden+3xtwo-hand-shoulder press+5x'Halos' (til hver side)+5xet-bens dødløft (med hvert ben)


Hovedsektion:
Der trænes 1 runder af 1x(2-3-5) gentagelser fokus på funktionalitet og at afslutte med overskud!
I alle sæt trænes med den vægt du normaltvis har på når du laver 5 gentagelser!
Se evt. øvelser på you-tube eller få hjælp i dit træningscenter til korrekt udførelse!
Super-set 1: Døddløft+Bench Press
Super-set 2: Bulgarien split-squat+Pull-ups

Finisher:
Planke-variation. 1) Frontal planke med 5xfremstrækning med hver arm + 2) side planke med 5x løft af de det 'øverste ben' (på hver side) + 3) Frontal plnke med 5 gange benløft med hvert ben.
Udstrækning:
Grundig udstrækning af både over og underkrop.

10:00 

Onsdag 08 Februar 2017 kl. 10:00

Motion Halvanden

Nyt motions tilbud

Motion halvanden

Har du lyst til at træne i et fast team af motions MTB og gerne træne to gang om ugen samt en søndags tur så ofte som muligt.

Motion halvanden er et nyt trænings hold, som starter lige efter nytår, så vi kan holde alle nytårs forsæt. Det bliver et lukket trænings hold, hvor du kommitter dig til at deltage i alle træningens forløb. Det er meningen vi træner to gang om uge tirsdag og torsdag begge dage kl. 18.00 og gerne suppleret med en køretur om søndagen. Målet er at samle en flok motionsnister, som har lyst til at have det sjovt på MTB, køre MTB løb, og turer rundt omkring i Danmark samt gider at flytter sig både fysiks og teknisk.

Hvad er kravet til dig?

Alle mellemmer af Aarhus MTB er velkommen uanset form. Målet er at vi hen over foråret kører os i form motions tempo halvanden (som er knap Motion1 og hurtiger en motion2)

. Du skal kunne køre på MTB og have en fornuftig teknik. Træningen vil tage udgangspunkt i din form. Det er vigtigt, at du møder op til træning hver gang, så vi sammen kan skabe en fælles motivation og et socialt fællesskab, der skal medvirke til, at vi når målet. Udgangspunktet er, at vi træner altid uanset vejret. Endvidere vil jeg anbefale, at du deltager i så mange af klubbens turer som muligt for at få mange kilometer i benene.

Træning

Vi mødes hver tirsdag og torsdag kl.18.00 for at træne sammen. Der vil være fokus på ligeligt interval træning og teknik, samt at turen frem og tilbage til skoven bliver kørt som opvarmning. Vi vil køre en del trænings pas på dobbelt bakken, hestebakken, ymers mave, grusvejen, Fulden bakken, 6 dags søen og alle de andre gode segmenter, som vi har i skoven, så du vil også komme til at kende skoven godt og nogle af de steder, du aldrig kommer. Træningen vil blive et mix af teknik og konditions træning. Så det bliver rigtig sjovt.

Målet er at komme i rigtig god form, have et socialt fællesskab, så det er sjovt at træne og køre MTB. Vi skal deltage i en masse løb hen over sæsongen, Aarhus MTB Marathon 33/66/99 km, 12 timer, 3 timer, webikecup og mange flere (efter eget valg).

Den første gang vi mødes vil vi lave en test på alle deltagerne, som består i at køre vintercup ruten, ca. 3 km rundtur i Marselisborg skoven.

Trænings programmet vil blive lagt op på vores facebook gruppe før træning. Alle deltagere vil være velkommen til at komme med trænings forslag.

Andre spor

Hvis der er stemning vil der blive lavet turer til andre spor i DK f.eks. Slettestrand, Rold skov, Silkeborg, Gl. Rye, osv. Der vil også være mulighed for at lave udenlandsturer. Vi vil også deltage i så mange klub turer som muligt.

Praktisk

Start søndag den 8. januar 2017, hvor vi mødes ved klubben kl. 10.00.
Alle tirsdage og torsdage fra kl. 18.00
Du skal have en mountainbike til rådighed og hvis mulig en cykel computer med puls måler
Maksimum antal deltagere 12-14 personer incl. træner
For at deltage skal du være medlem af Aarhus MTB
Har du spørgsmål er du velkommen til at tage kontakte træner: Anders Bisholt (e-mail: )

Tilmeldning er først til mølle principt. Max 14 deltager.

Se detaljer her:

http://aarhusmtb.dk/index.php/traening/hold/motion/197-motion-halvanden

Arrangementer

22nov
Ordinær generalforsamling
torsdag kl.19:00 - 22:00
25nov
Juleknas og klubkåringer
søndag kl.10:00 - 14:30
01dec
Julefrokost
lørdag kl.18:00 - 23:55

Login

Gå til toppen