quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Årsvisning
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Search
Søg

Dagsoversigt

Søndag 12 Februar 2017
Søndag 12 Februar 2017
12feb

Søndag 12 Februar 2017 kl. 

Træningsansvarlig: Peder

08:00 

Lørdag 11 Februar 2017 kl. 08:00

Trænerkursus for Motions og Børn & Unge trænere

Invitation til trænerweekend i Slettestrand

Motionsudvalget vil gerne invitere til en weekendtur til Slettestrand Feriecenter for trænere af diverse motions samt børn og unge hold i Aarhus MTB den 11.-12. februar 2017. Formålet med weekendturen er at klæde trænere i klubben bedst muligt på, så vi kan få den bedst mulige start på den nye sæson.

Fokus vil være på det pædagogiske og der ud over en masse inspiration til den daglige træning. Klubben yder 100 % tilskud til denne tur. Dermed henvender turen sig til trænere, som er klar på at være med til at stå for træningen i klubben. Vi håber, der med denne tur vil være mange, som har lyst til at være trænere i denne sæson og dermed rustes til opgaven. Ved at alle klubbens motions trænere modtager den samme undervisning vil træningen i klubben også ensrettes.

Eventuelt nye trænere er velkommen til at kontakte Kim Jensen, , 4214 0244.

Vi vil gerne bruge en weekend sammen for at for at kickstarte arbejdet med trænerkulturen i klubben. Turen vil være en lejlighed til at få talt sammen i motionsgruppen og trænerne imellem. Lørdag aften er afsat til planlægning af årets træning samt udarbejdelse af turnus for trænerne. Ligeledes vil der arbejdes på planlægning og fordeling af fælles arrangementer samt træning for nybegyndere. For mest muligt konstruktiv udbytte vil der arbejdes i forskellige fokusgrupper. Dette vil blive nærmere uddybet på turen. Der skal selvfølgelig også være plads til øl og hygge :)

Program:

Kl. 9.30 Ankomst til Slettestrand Feriecenter og indkvartering Kl. 10.00 Undervisning starter
Udkast til weekenden:


Lørdag:

 3 timers undervisning lørdag formiddag

1 times undervisning efter frokost. Herefter selvstudie, hvor vi prøver at træne hinanden 1 times undervisning før aftensmaden
Vi holder selv møde om aftenen og lejer lokale til formålet

Søndag:

3-4 timer søndag morgen til middag
Frokost

 

Der vil være mulighed for at overnatning fra fredag til lørdag på Feriecenteret samt tilkøb af aftensmad og morgenmad. Dette vil være for egen regning.

Fokuspunkter for undervisningen:

 • Pædagogik med fokus på at lære fra sig

 • Idekatalog til inspirerende træning (teknik, leg, social, sikkerhed, guiding)

 • Inspiration til træning

 • Basis færdigheder pa? en mountainbike. Hvilke elementer skal indgå i motionstræning

 • evt lidt teori om træning

  Underviserne vil bl.a være Anders Kronborg, som har afholdt tekniktræninger for klubben hen over efteråret og vinteren.

  Praktisk:

  Alle måltider lørdag og søndag er inkluderet. Drikkevarer betales selv. Husk sengelinned og håndklæder (kan lejes som pakke for 85,-). Transport sker i egne biler (fælles kørsel).

  Opholdet er inklusiv:

  Ophold i feriebolig, helpension, el-forbrug og slutrengøring (slutrengøring foretages af Feriecenter Slettestrand, men indeholder ikke opvask og oprydning, hvilket gæster selv må foretage) samt fri adgang til: varmtvandsbassin, træningsrum, aktivitetsrum, multibane, legeplads og MTB faciliteter.

  Senest tilmelding: torsdag den 26. januar til . Skriv også hvis der ønskes at overnatte fredag til lørdag.

  På vegne af Motionsudvalget, Stine Holst og Marianne Agerholm Kirk. 

10:00 

Søndag 12 Februar 2017 kl. 10:00

Aarhus MTB Klubtræning: MTB-stationstræning'' 1x (1x10min Tempo-teknik/flow/power + 2x120sek Bakke-power + 2x5 min AT-styrke)

Opvarmning:

10 min progressivt fra Z1-2/RPM90-100

Herefter gennemkøres de 3 stationer til MTB-stations-træningen (se nedenfor)

5 min let rul

Hovedsektion:
Der er 3 stationer som alle ryttere i mindre grupper skal igennem 2 gange. Hver station tager ca. 15 min. Træneren er ansvarlig for at finde en pasende rute til hver station. Rytterne samles efter at have gennemkørt en station, og træneren fordeler grupperne ud på nye stationer.

Station #1) 1x12min Teknik, flow, power med en grundintensitet @ 85-90%race-pace, så der er overskud til at producere max-power. Kør på kortere teknisk singletrail runde, som køres med stort fokus på at køre teknisk godt og kombinere dette med højintens power (af 6-15 sek varighed) på bakker, ud af sving, etc.)

Station #2) Bakke-power. 3x2min bakke-power @ 105% race-pace/RPM85-90, på relativ stejl og krævende opkørsel. De sidste 15 sek køres stående i tungt gear. 3 min pause imellem - gerne i forbindelse med nedkørsel! Intervallerne køres på benfornemmelse, med det fokus at komme op så hurtigt som muligt!

Station #3) 2x6 min AT @ midtZ4/RP;80-85 (pulsen skal ligge her efter ca, 3 min) på jævn stigning. Der køres siddende hele vejen! 3 min pause imellem - gerne i forbindelse med nedkørsel!

Afrul:
10 min @Z1/RPM90-100

Arrangementer

22nov
Generalforsamling
torsdag kl.19:00 - 22:00
25nov
Juleknas og klubkåringer
søndag kl.10:00 - 14:30
01dec
Julefrokost
lørdag kl.18:00 - 23:55

Login

Gå til toppen