quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Velkommen til Aarhus MTB! 

Arhus MTB er en mountainbike klub med plads til alle. Der er flere forskellige hold, alt efter hvem man er, niveau og ambitioner - lige fra begyndere til eliteryttere. Derudover er rig mulighed for at møde andre, der er tossede med at køre MTB og mange, der gerne vil lære fra sig osv.

På hjemmesiden her, er der lavet beskrivelser af de forskellige hold. Men det kan være svært lige at finde ud af, hvor man skal starte. 

 

Pige- Kvindetræning

Begynder Start: for dig der er helt NY på MTB (d. 1. tirsdag i hver måned)

Begynder Piger: For dig der startede sidste efterår, og er klar igen (hver tirsdag)

Let-øvede Piger: For dig der er kørt fra 6-12 mdr. (hver tirsdag)

Derudover, se mere under “Hold” og “kvindetræning”. 

 

Herrertræning

Der er ingen decideret “herrebegynder” træning, men derimod motionshold i forskellige niveauer – også med plads til begyndere. Som ny i klubben kan det være svært umiddelbart, at finde det rigtige hold. Det er derfor altid en god ide at tage kontakt til en træner/tovholder inden vi begynder at køre. Kom gerne 10-15 minutter før træningen starter. 

 

Generelt er træningstiderne er kl 18 - tirsdag og torsdag, med mødested ved klubhuset på  Observatoriestien 1 A. 

Men kom gerne lidt før kl. 18, så der er tid til at snakke med tovholdere/trænere om træningen - om hvad man kan og hvad man gerne vil. Det gælder både herrer og kvinder.

Men er du ny - og i tvivl om, hvor og hvordan det er nemmest at få startet, så kontakt Camilla Kristensen,  eller tlf. 40553948. Hun har svarende på alt i forhold til, hvordan du bedst kommer i gang.

Vi ses på sporet :)

Løbsberetninger

Gå til toppen