quickpay hojmark

Energi Solution

Sæsonafslutning Tirsdag d.23/10

Tirsdag den 23/10 er der sidst træningsdag i sommersosænen for motion og derfor skal der være lidt ekstra hygge på sådan en helt almindelig tirdag.

Der køres en tur på de respektive hold og ca kl.19.30 vil der være pølser mv. og hygge i klubhuset for ALLE. Kom og del en anekdote eller historie med dine klubkammerater.

Vi ses

De bedste hilsner

Asger, På vegne af sport- samt motionudvalget .

Kære Alle,

Caroline har arrangeret spinning i samarbejde med klubbens sponsor Seier Fitness.

Alle AarhusMTB'er er velkomne. Mere info på linket herunder:

De bedste hilsner

Asger og Caroline.

Når det er ferietid, så skal mountainbiken selvfølgelig med på turen. Det er altid fedt at prøve nye ruter og køre andet terræn, men det kan også være ret frustrerende at køre på må og få og med en fornemmelse af at gå glip af alle de lækre spor. Derfor giver det god mening at forberede sig lidt hjemmefra. Men hvordan finder man så de gode spor? Det er der heldigvis mange web-sites og apps, der kan hjælpe dig med. Jeg bruger selv GPSies.com og trailforks.com til at finde nye spor. Skal jeg selv planlægge en rute, bruger jeg plotaroute.com. Der er mange andre derude, så det er bare dem jeg bruger/har opdaget.

Programmet for uger 28 til 35 kan downloades, som PDF nederst i denne artikel.

Første tirsdag i maj blev fejret med fiskedeller, hygge og førstehjælps indslag på sporet.

Ca. 70 fremmødte trodsede en mørk himmel og tog i skoven opdelt i hold efter niveau. Vejret klarede op og skoven var forårsgrøn og sporet lækkert.

1 maj AAMTB004

Ved de tre drop før Staiways to Heaven var der sket en “ulykke” hvor de forskellige hold havde mulighed for at komme med gode bud på hvad man stiller op hvis ulykken sker.

1 maj AAMTB001

Der var fokus på hvordan hjælp tilkaldes og på hvornår man absolut IKKE skal flytte på den tilskadekomne eller tage hjelmen af. Arrangementet var en forløber for et førstehjælps kursus med fokus på MTB som klubben tilbyder senere på sæsonen.

1 maj AAMTB003

Den smukke aften blev sluttet med hygge og fiskedeller med rugbrød som Signe og Laila havde fremskaffet.

1 maj AAMTB002

Husk der er træning inddelt i hold efter niveau hver tirsdag og torsdag kl. 18.00. Søndag er der hyggekørsel kl 10.0. Altid fra klubhuset.

22nov
Ordinær generalforsamling