quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

image

Lidt information og byggeteknik -jeg har skrevet 10 punkter Man kommer langt med Punkt 1-3! Et af mine mål er at så mange som muligt får den samme basale sporbyggerviden som jeg har tilært mig igennem de sidste 3 år og det er faktisk ret simpelt. Tænk hvis hvert nye tiltag/loop fik sin egen Trailboss og Crew?

(Dette er min måde at se sporbyggeri på, andre har sine....)

  1. Fjern mudder og blade. Blade ligger sig som en hinde der holder vand og gør bunden ustabil så et evt gruslag bliver porøst og ødelægges. Fjern gerne 2x spor brede muld og mudder skal væk så vi kommer ned til ren jord/sten/sand uden muld.
  2. Sno sporet. En lige vej op eller ned vil blive eroderet hurtigt fordi vandet løber ned af sporet og samler kræfter. Det er nu heller ikke de vilde højdemeter vi har her i DK så brug dem fornuftigt
  3. Brug det som skoven giver os. Kig dig omkring og brug evt. rødder, sten stammer som en del af sporet.
  4. Sporet skal helst hælde. Se billedet "Outslope". Derved kan vandet løbe af lokalt og ikke samle sig som en flod der erodere sporet på en uge.
  5. Flow, minimum brug af bremser. Byg ikke skarpe sving på nedkørsler eller i bunden af nedkørsler, det dræber funfaktoren. På opkørsler kan man lave skarpe tekniske sving og andre forhindringer. Behold flowet og straf ikke rytteren og dennes fart og flow.
  6. Husk cyklen. Sporet skal testkøres ofte. Cyklen er lige så vigtig som skovl!
  7. Hop og Drop. Byg ikke stejle hop (kickers), da uøvede ryttere vil blive sparket af cyklen. Hoppet skal helst være en cykel længde Langt. Dette giver ro på cyklen og rytteren se droppet/hoppet ved DM Bakken
  8. Tænk på sikkerheden. Hvem bygger du til? Det er ok at bygge sorte linjer men så skal de skiltes og informeres så andre kan lave et aktiv valg.
  9. Vær klar på sporet skal laves om. Det sker næsten aldrig at sporet er perfekt i første iteration.
  10. Nyd naturen og det at vi kan bygge vores spor i fællesskab

Login

Formand Sporudvalg

Bestyrelseskontakt

Gå til toppen