quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Nederst i et arrangement, under listen af deltagere, finder du et link ”Administrer deltagere”. Linket kan kun ses af arrangementets ejer og web-sidens administratorer. Du skal være logget ind på web-siden for at kunne bruge linket. Når du klikker på det, åbnes en ny side, hvor du kan administrere deltagere til dit arrangement.

Du har følgende muligheder:

  • Tilføje en deltager 
  • Redigere en deltagers tilmelding
  • Slette en deltager
  • Eksportere en liste af deltagere
  • Sende mail til alle eller nogle deltagere
Tilføj en deltager

Som arrangementets ejer kan du selv tilføje en deltager. Klik på knappen "Ny". Herefter får du vist tilmeldingsformen. Først skal du indtaste deltagerens navn. Du kan kun tilføje en deltager, der er i forvejen er registreret som bruger på web-siden. 

Du kan ændre i en deltagers tilmelding ved at klikke på deltagerens navn. Herefter får du vist tilmeldingsformen med deltagerens tilmeldingsoplysninger.

Du har også mulighed for at slette en deltager. Sæt flueben ud for deltagerens navn i listen og klik derefter på knappen "Slet".

Eksportere liste af deltagere

Hvis du har brug for en excel-liste over deltagere, kan du eksportere en fil ved at klikke på knappen "Export". Nu downloades der en csv-fil til din PC. En csv-fil skal først struktureres for at være overskuelig.

Åbn programmet Microsoft Excel. Vejledningen her tager udgangspunkt i en engelsk udgave af Officepakken 2013. Gå til fanen ”Data” og vælg ”From text”. Vælg den downloadede csv-fil. Nu vises der et hjælpe-vindue. I første step skal vinduet se sådan ud. Klik på ”Next”.

I step 2 skal angive, at det er komma, der adskiller dine kolonner. Du kan se effekten i feltet ”Data preview”.

Klik herefter ”Finish”. Hvis du får dette billede, klikker du bare ”OK”.

Gem nu din excel-fil.

Send mail til alle eller nogle deltagere

Markér de deltagere, du ønsker at sende en mail til. Hvis du ønsker at sende en mail til alle, så sæt et flueben øverst i kolonnen længst til venstre. Derved markerer du alle deltagere på én gang.

Tryk på knappen "Email Selected". Nu åbnes en editor, hvor du kan skrive din mailbesked.

Mail

Giv din mail en overskrift i feltet "Attendee Message Subject". Så skal du skrive selve teksten. Her kan du vælge at indsætte forskellige felter, som systemet udfylder for dig. Dette kan du gøre via feltet "Select field to insert". I eksemplet ovenfor er der brugt {NAME}, som betyder, at systemet erstatter dette med deltagerens navn. 

Der er mange muligheder for formatteringer i mailen. Vær opmærksom på at indsættelse af billeder ikke virker i øjeblikket. 

Når du er færdig med at skrive teksten, skal du sende mailen ved at trykke på "Send message". Du vil få en besked øverst på siden, når din mail er sendt.

 

 

Login

Gå til toppen