quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Billeder

Billeder gør en side mere levende og interessant. Det er lidt besværligt at indsætte billeder i en artikel, så derfor denne særskilte vejledning.

Klik først på ikonet for at indsætte et billede.

ImageInsert

Web-siden åbner nu en Image Manager.

ImageUpload

Billeder, der uploades til brug i artikler, skal gemmes i folderen "UPLOAD_DINE_BILLEDER_HERTIL". Dobbeltklik først på folderen til venstre. Området nederst i midten viser hvilke billeder, der i forvejen ligger i folderen.

Nu skal du klikke på knappen Upload.

ImageUploadButton

Web-siden åbner et vindue, som nedenfor, hvor du skal lede efter billedet på din computer. Tryk på Browse. Vælg dit billede og tryk Open. Tryk herefter Upload.

ImageBrowse

Nu er billedet uploadet, og du kan bruge det i din artikel. Du vælger at bruge det i din artikel ved at klikke på billedet igen og trykke på knappen Insert i image manageren.

Nu har du fået dit billede indsat i din artikel.

Dit billede kan placeres forskellige steder i forhold til teksten. Klik på billedet i artiklen og klik på knappen Insert image igen. Image manageren åbnes igen.

Hvis du f.eks. ønsker, at teksten skal smyge sig omkring billedet, så vælg at sætte alignment til left og margin til f.eks. 7. Disse indstiller betyder, at billedet står til venstre for teksten, og resten af teksten smyger sig omkring billedet med en margen på 7 pixels.

picturesettings

I eksemplet ovenfor er Alignment sat til Left, som betyder at billedet står til venstre for teksten og resten af teksten smyger sig omkring billedet. Eksperimenter blot med forskelllige indstillinger, når der indsættes billeder. I Image manageren er der en forhåndsvisning, som viser konsekvensen af indstillingerne.

I denne artikel har jeg ikke ændret på indstillingerne, så alle billederne står for sig selv uden tekst til højre. Det gør som regel teksten nemmere at læse.

Login

Administratorer

Gå til toppen