quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Vi vil gerne have, at web-siden får et ensartet udseende. Derfor er det en god idé at følge denne vejledning i at skrive indhold til siden. Hvis vi alle følger samme retningslinjer, er det også nemmere senere at ændre udseendet for hele web-siden på én gang.

Når du skriver nyt indhold til aarhusmtb.dk, kaldes det at oprette en artikel. Du skriver din artikel i en editor, der minder lidt om Word.

Menupunktet til at oprette en artikel ligger under "Forside". Du kan også klikke her: Opret artikel

Titel

Du skal først give din artikel en titel i feltet over editoren. Titlen er den øverste overskrift for din artikel. Denne artikels overskrift er "Skriv nyt indhold".

Formattering

Hold din tekst enkel ved at bruge den font, der er valgt som udgangspunkt og undgå at bruge for meget formattering. Anvend kun bold, italic og underline til at fremhæve tekst i en artikel.

Overskrifter

Du skal bruge de overskrifter, der allerede er defineret i editoren. Vælg kun mellem "Heading 3" og "Heading 6". Du vælger en overskrift ved at klikke på den lille pil, som afbildet nedenunder:

HeadingArrow

Selve brødteksten skal have typen "Paragraph".

Read more

Din artikel kan hurtigt blive for lang til at blive vist på forsiden, så brug funktionaliteten "Read more", se ikonet på billedet herunder. Artiklen bliver derved opdelt, og kun indholdet inden "Read more" vises på forsiden. Når læseren klikker på "Læs mere", vises hele artiklen. På den måde kan læseren hurtigt få et overblik over alle nyhederne på forsiden.

ReadMore

Kopiering fra andet dokument

Hvis du har skrevet din artikel i f.eks. Word, så vælg at indsætte teksten i din artikel som ren tekst, så eventuelle formateringer fra Word ikke medfølger. Når du har kopieret teksten fra Word, så stil cursoren i din artikel og tryk på knappen "Paste as plain text". Alle formateringer bør laves i editoren her for at få et ensartet udseende.

PastePlainText

Vælg kategori

Når du er færdig med at skrive, klikker du på knappen "Gem" foroven.

Nu skal du vælge i hvilken kategori, din artikel hører hjemme. Klik på "Publicering" foroven. Her vil du finde en liste af kategorier, som du kan vælge i mellem. Hvis du vælger "Nyheder" eller en af underkategorierne under "Nyheder", vil din artikel blive vist på forsiden af web-siden. Hvis du vælger en underkategori, f.eks. "Motion" eller "Sporudvalg", vil artiklen også blive vist på henholdsvis motionsholdets side eller på sporudvalgets side.

CategoryList

Se evt. her for en nærmere beskrivelse af kategorierne.

Nu er der ikke flere felter, du behøver at udfylde. Når du klikker på "Gem", vil din artikel blive vist på web-siden.

Hvis du gerne vil have læst din artikel igennem af en anden, inden den offentliggøres, kan du give den status "Afpubliceret". Så er det kun de personer, der normalt skriver indhold til siden, som vil kunne se din artikel.

Login

Administratorer

Gå til toppen