Klubnyheder

Åbning af klubtræning efter CORONA-pausen

8. juni 2020, 20.28

Så kom endelig den besked, som vi alle sammen har ventet på. Vi kan igen afvikle klubtræning. Dog er ingen ting som det var før og vi skal nok ikke forvente det sker på denne side af sommerferien.


Grunden til at der først nu bliver meldt noget ud, skyldes at vi har ventet på at Danmark Cykelunion ville justere deres retningslinjer. Det er desværre endnu ikke sket, så derfor følger vi indtil andet bliver kommunikeret ud dem fra d. 13. maj (Vedhæftet nederst i beskeden).


Vi gerne lige påpege følgende, inden vi kommer til den fremtidige opdeling: Lad være med at bøje reglerne eller lede efter ”smuthuller”. Optræd ansvarligt, så ingen udsættes for risiko – det er den hurtigste og eneste rigtige vej tilbage til en normal hverdag.


Nedenfor er beskrevet hvordan vi indtil har besluttet at afvikle træningen på de respektive hold


Seniortræningen bliver opdelt som følgende 


Tirsdag og torsdag kl. 18:00:


Holdene: Sport- og licens og Trail – Mødested: Græsplænen ved vandposten


Holdene: Motion 1,2,3 og kvindebegynder – Mødested: Parkeringspladsen før cykelbanen, når man kommer fra midtbyen


Søndag kl. 10:00 fælles start ved klubhuset som altid


B&U træningen

B&U Onsdag kl. 17:30 Mødested ved Moesgaard Museum (Se video på B&U Facebook siden fra Jesper Solsbæk, for yderligere info)


For nye medlemmer/prøvetræning

Der er åbent for nye medlemmer hos både B&U og senior. Er man som senior i tvivl om hvilket hold man skal kører på, møder man op på parkeringspladsen sammen med motionsholdene og bliver guidet til det rigtige hold. Vi anbefaler altid man møder op den første tirsdag i mdr., da vi denne dag har særligt fokus på nye medlemmer.

VIGTIGT: 

Fælles for alle hold senior som B&U, er at der vil blive oprettet én træningsaktivitet for det enkelte hold på HOLDSPORT, som man SKAL tilmelde sig for at deltage i en klubtræning. 

Derved kan man selv og trænere danne sig et overblik af det samlede antal inden træningen, så vi sikrer at vi altid er under 50 personer samlet et sted. Ved spørgsmål omkring holdsport kontakt trænerne på de respektive hold eller en fra bestyrelsen.


Også til de retningslinjer, som vi SKAL følge indtil videre 😊
 
Før træning
• Mød ikke op til klubtræning, hvis du eller en i din husstand har været syg i løbet af de seneste 14 dage – det gælder også, hvis du bare har haft småsymptomer, for du skal være helt symptomfri og rask, så du ikke risikerer at udsætte andre for smitte
• Mød ikke op til klubtræning, hvis du er i risikogruppen
• Vi må på intet tidspunkt samles flere end 50 personer – hverken før, under eller efter træning


Under træning
• Hold minimum 1 meters afstand til hinanden til alle tider
• Kør med større afstand ved intervaller/sprint/bakketræning eller andre hårdere øvelser
• Spyt og snyd næse i tøjet - ikke ud i luften – og gør det altid alene bag gruppen
• Undgå al fysisk kontakt og hold god håndhygiejne – medbring gerne håndspril
• Medbring selv slange, patroner, pumpe, dækjern, vand, energi mm. – brug ikke andres værktøj eller vand
• Skift ikke gruppe ved defekt eller træthed – kør hjem denne dag, hvis benene ikke er til den hurtige gruppe 
• Kør gerne med den samme gruppe hver gang, så man i det tilfælde, at et medlem testes positiv for coronavirus, kun behøver at lukke ned for denne ene gruppes klubdeltagelse og ikke for alle andre, som han eller hun kan have været i kontakt med


Og til sidst til klubhuset, det vil indtil videre stadigvæk være lukket hele ugen. Det betyder at man ikke kan stille tasker, tøj mv. eller opholde sig derinde før og efter træning.


Vi håber alle får en god opstart og nogle fremtidige gode træninger

Trænerrepræsentanterne  og bestyrelsen