Ny i klubben / Prøvemedlem

Klubbens træning

Træningen er grundstammen i klubbens aktiviteter. Det er her, vi opbygger vores form, forbedre vores teknik men ligeså vigtigt dyrker den sociale relation til andre klubmedlemmer.  Det er altid nemmere at få trænet, når man har en fast aftale om træning med klubkammerater og ved at der er forberedt en god træning end at tage sig sammen til at træne alene.

Vores træning foregår på forskellige hold. Du kan læse mere om de forskellige hold i menupunktet Hold.

Træningstider i klubben

  • Tirsdag senior & B&U kl. 18:00 med træner/tovholder
  • Torsdag senior & B&U kl. 18:00 med træner/tovholder
  • Søndag senior kl. 10:00 (tur) ingen træner/tovholder


Første tirsdag i måneden er alle nybegyndere velkomne til at køre med. Hvis det ikke er muligt, vil vi gerne bede om at I kontakter formanden for motion eller kvindeudvalget, så vi kan sørge for at der er en eller flere trænere til at tage imod jer.


Mødested

  • Seniorafdelingen starter træningen fra vores klubhus. 
  • B&U afdelingen starter enten ved klubhuset eller ude i skoven: Læs mere om det under holdet B&U. 


Hvor kører Aarhus MTB?

Vores træning foregår hovedsageligt i Marselis og Fløjstrup skovene syd for Aarhus. 


Klubfordele

Der er mange fordele ved at være medlem af Aarhus MTB. Udover det sociale er der klubture til ind- og udland, fælles kørsel til løb, kvalitets klubtøj til fordelagtige priser, klubaftener, rabatter hos vores sponsorer, individuelle og fælles træningsprogrammer, tekniktræning og meget andet.

Indmeldelse

Du må gerne prøve at køre med os 2-3 gange, før du melder dig ind. Så har du en mulighed for at se om det at køre i klub er noget for dig. Du kan melde dig ind ved at vælge menupunktet "Tilmelding" øverst på siden.

Melder du dig ind, så modtager du opkrævning for det resterende år allerede samme dag på mail. Næste opkrævning sendes i januar for et helt år ad gangen via Holdsport.